Spel på nätet

NeondatorHär på  Genuine Gaming så tycker vi om spel. Vi diskriminerar inga typer av dem och kommer således att skriva om alla våra favoriter, alltifrån first person shooting spel till sportspel på konsoler, samt poker, betting och casinospel. Välkomna in, GLHF (Good Luck, Have Fun).

First person shootingfavoriter

Några av våra absoluta favoritspel är av så kallade FPS-karraktär. För den om inte vet det, så innebär det att man som spelare i förstapersonläge, alltså att du ser det ifrån din spelkaraktärs ögon. Ett av de allra bästa FPS-spelen som vi anser det är, är den gamla klassikern Counter-Strike. Spelet är simpelt och lätt att lära – men otroligt svårt att bemästra. Eftersom spelet har så många spelare så finns det också så väldigt många duktiga. Spelet har funnits i ganska många år nu, sedan 1999, och i nästan samma utförande, vilket gör CS ganska unikt i sitt slag. Är det något FPS-spel du någon gång inte får missa att testa.

Flashspel

Du kanske minns den tiden när man på skolrasterna satt och spelade de många flashspel som fanns tillgängliga, som faktiskt fungerade på något av de halvtaskiga datorerna som ändå fanns på skolan. Ofta var det tower defense-spel av olika slag som var det mest populära. Idag har dessa spel i hög utsträckning flyttat in i våra smartphones, vilket inte är något konstigt givetvis med tanke på de tekniska landvinningar som gjorts. Måhända är det lite mer pill om man har stora fingrar, men vad gör väl det. Utbudet är lika stort som tidigare i både App Store och Androids Google play.

Sport och betting

Än hur genuina gamers vi faktiskt är, så går det ju faktiskt inte att sitta still hela tiden. Men för all del så finns det ju för sakens skull att roa sig med. Att lägga ett bet då och då på en fotbollsmatch, försöka pricka in helgens stryktipsrad eller en hockeyomgång på Oddset Powerplay skapar lite extra spänning i vardagen – och lite variation från det ofta förekommande FPS-spelandet.

  • Posted on 18. juni 2013
  • Written by admin
Kommentarer inaktiverade för Spel på nätet