Hösten kryper allt närmare och sommaren sjunger på sista versen. Men vad ska man roa sig med nu när höstmörkret sakta omsluter oss. Ett ord: spel. Idag ska vi därför gå igenom olika spel som kan lysa upp höstmörkret. Häng med!

Det finns så klart mycket intressant att välja mellan, men här kommer våra favoriter:

FIFA 18

De klassiska FIFA-spelen har under lång tid varit en av de populäraste spelserierna, och den här hösten lär inte bli undantag. Det finns väldigt mycket att säga om det här spelet men det har vi inte tid med. En sak är dock säker. Årets upplaga, FIFA 18, kommer innehålla alla de element som vi har vant oss vid när det kommer till FIFA. Snygg grafik, våra favoritstjärnor och massor av mål. Mäktiga va!

Poker

Detta klassiska casinospel behöver kanske ingen närmare presentation egentligen, men vi ska göra ett försök ändå. Poker kräver mycket strategi vilket gör det lite svårt i början. Men om du ger det tid kommer du märka hur roligt det är också. Att spela poker och sakta lära sig mer och mer är en riktigt häftig upplevelse och något du kan roa dig med under lång tid.

Call of Duty: WWII

Call of Duty-serien är likt FIFA-serien en riktig långkörare när det kommer till tv-spel. Årets spel utspelar sig under andra världskriget. De senaste åren har spelen utspelat sig i framtiden vilket gör det extra spännande med ett historiskt sammanhang för årets spel. Om du inte provat det tidigare är det alltså verkligen läge nu.

  • Posted on 8. augusti 2017
  • Written by admin
  • Categories: Spel och nöje
Kommentarer inaktiverade för Spel för höstmörkret